Strandpromenad

Joya - en sko för välmående

Joyaskon är en funktionell sko som är bekväm och snygg och samtidigt ger träning och verkar skadeförebyggande. En sko för välmående helt enkelt.

Om du har ont i fötter, knän el rygg prova Joya. Skon med sulan SMART är stötdämpande som ingen annan sko är. Det gör att du lindrar rygg, knän och fötter från stötar. Dessutom stärker du muskulatur, förbättrar din hållning och balans.

Komplett utbud och mer information finns på www.joyaskor.se
  

Vi har utvärderat Joya bland våra patienter. De rapporterar att skon är mycket bekväm och minskar smärta i fot, knä och rygg. Den fantastiska stötdämpningen skonar leder och du får träning för fotmuskulatur och balans. Som att gå på sand. Det har gjorts en långtidsstudie som bekräftar Joyas positiva egenskaper. ETH-studien kan laddas ner från joyaskor.se (eng.)


Nedan några kommentarer från Joya användare


 Smärtfri
"Skönaste skon hittills. Den är dessutom bra, jag får inte ont i knän och rygg som förrut". Pernilla Alm, Gluntenfrisörerna

Sjukt sköna
"Nåja, igår provgick jag mina skor och dem var sjukt sköna. Kändes lite som att flyga/studsa fram.. Kände mig helt knäpp haha, men man vänjer sig. Men det bästa var nog att jag inte fick så ont i mitt knä! Och jag gick förhoppningsvis "rätt".
Ur bloggen vadfanskajagheta.se 2011-04-19

Alexandra Johansson, bloggerska

Hälsofrämjande
"
Jättesköna, jag blir inte trött i benen och ryggen när jag masserar".
Helena Eriksson, Livsbalans

Gångkomfort
Skön sko att ha när man går ut med hunden.
Ylva Berlin, Kennel Mirax